جستجو در مقالات دانشگاهی و کتب استادان دانشگاه فردوسی مشهد
صفحه اصلی
لیست مقالات استادان
جستجو های اخیر
بیشترین جستجو
تماس با ما
بازگشت به فرم جستجو »
نمایش نتایج جستجو برای
عنوان: گوار+ بستنی
موارد یافت شده: 1
1 -
بررسی کاربرد صمغ های دانه ریحان و گوار به عنوان جایگزین چربی در بستنی وانیلی
(چکیده)
لینک های پیشنهادی
سایت اصلی دانشگاه فردوسی مشهد
سایت خبری دانشگاه فردوسی مشهد
بانک مقالات همایش های دانشگاه
سایت خبری مرکز دانلود
30 جستجوی اخیر
رضا پیش قدم
گوار + بستنی
بستنی
رضا پیش قدم
فسفر
توانایی های خمیر ترش جهت بهبود
خاقانی
بیش فعالی
LCA
ترخینه
gis
آب های زیرزمینی
منسوخ
نسخ
ناسخ
نسخ
بادرنجبویه
اقتصاد کشاورزى
رت
کاریوتایپ
سیب
زیره سیاه
شهابی
محمد زاده
شرح
تبلیغات
گلیک
دیابت
dna
کلانشهر